Gemeenschapshuis 't Trefpunt
 

Welkom bij Gemeenschapshuis 't Trefpunt Munstergeleen!

Update 19 november 2020

Beste bezoekers van Gemeenschapshuis ’t Trefpunt, Leef Luuj van Munstergelaen.
Overal ter wereld hebben we vandaag de dag te maken met de maatregelen om goed met het Corona virus om te gaan.
Ook in onze gemeenschap hebben de maatregelen een sterke invloed op ons “normale” leven. Zoals vele horecafaciliteiten hebben ook wij de deuren van het Gemeenschapshuis opnieuw moeten sluiten. 

De consequenties hiervan zijn voelbaar voor onze gasten en de vele verenigingen in ons dorp, maar ook voor ons als exploitanten van het Gemeenschapshuis. Het Gemeenschapshuis is van grote waarde voor onze Munstergeleense gemeenschap en wij willen onze bijdrage leveren om dit middelpunt van het dorp te laten voortbestaan.
In nauw contact met de gemeente Sittard-Geleen en de Stichting zijn mogelijkheden bekeken met als doel de continuïteit van het Gemeenschapshuis te waarborgen. In de afgelopen periode hebben wij samen met het Stichtingsbestuur diverse scenario’s uitgewerkt.

Dit heeft ertoe geleid dat wij de keuze hebben gemaakt om per 1 december niet verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Wel blijven we samen met de Stichting de exploitatie voortzetten.

Voor de dagelijks gang van zaken blijven wij voor u uiteraard het aanspreekpunt. Nu de horeca zeker tot in december gesloten zal moeten blijven hebben we besloten om het Gemeenschapshuis pas in januari 2021 weer te openen. Hopelijk kunnen we vanaf begin 2021 de draad weer oppakken en een start maken met alle activiteiten die ons dorp rijk is. 

We houden jullie op de hoogte.
Tot ziens in Gemeenschapshuis ’t Trefpunt
Dave en Sylva Janssen 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom bij Gemeenschapshuis 't Trefpunt, welkom op onze website. 

Gemeenschapshuis 't Trefpunt is de plek om elkaar te ontmoeten, dan wel of niet verbonden aan een van de vele verenigingen die ons mooie Munstergeleen rijk is.

Wij bieden legio mogelijkheden als het gaat om het organiseren van evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten, concerten, koffietafels en nog veel meer. 

Graag verwelkomen wij u in Munstergeleen! 

Tot ziens in Gemeenschapshuis 't Trefpunt. 

Dave en Sylva Janssen